img { max-width: 100%; height: auto; width: auto\9; /* ie8 */ }

20130217

Where did you go?


Ensom på Fagskolen. Cecilie er her ik og denne søndag er snart ved at være slut.
Kom Tilbage Cecilie! Xoxo Oliver

20130212

My Little Pony Fashion~

Nu har jeg været ude og købe mig til lidt glæde i form af tøj. Efter et par timer inde i gågaden og i forskellige butikker fandt jeg denne fantastiske My Little Pony taske!
'
Er den ikke flot?! Jeg fandt virkelig guldet syntes jeg selv :P 
My Little Pony har fået et ret stor gennembrud i fashion i løbet af de sidste par år, har set dem på tasker, sko, trøjer, hatte ovs ovs...... fx..
Xoxo Oliver <3


20130209

Øffer Flæskesvær

Jeg kan mærke jeg går en hård og smertefuld tid i møde, men prøver at nyde de små ting... Som fx. denne pose Øffer flæskesvær. 

Xoxo Oliver -Nyd de små ting <3

20130203

Februar Inspiration

Der kommer er stensikkert nogle trends jeg har tænkt mig at tage til mig her i februar. Fx. Huer, pels jakker, platform sko og grå og sort. Min stil bliver hele tiden forandret og tror at de nyeste ting på market kommer til at gøre mig stor gavn. Her er et par inspirations billeder at ting jeg stensikkert skal have skaffet mig her i februar.



                                                     

20130201

L'un part l'autre reste

Fredag aften, kaffe og P8. Mens byen for alvor lever, lægger jeg sidste hånd på mine værker.
  I starten af måneden -- da de individuelle værker blev brainstormet -- var min intention at fremstille en visuel dagbog over en lille, ganske traumatisk periode af mit liv.
Som et break fra navlepilleriet lavede jeg en serie mindre seriøse malerier, som blandt andet inkluderer nogle af mine karakterer, en togkupé og en elefant med briller. Eksperimentering og øvelse tog over, og nu sidder jeg med en farvelade af forskellige, mere lettilgængelige billeder.

At grave sig ned i et personligt emne er hårdt, og samtidig svært at betragte som tilskuer. Medmindre stemningen er helt rigtig, kan det let falde til jorden -- specielt i tilfælde som dette, hvor mange blandt publikum er folk, jeg kender. Sagen er, at jeg egentlig ikke tør vise sådan nogle ting endnu. Måske en anden gang.